Chelsea i kaos under träning inför Europa League


Det var dramatiska bilder som läckte ut från Chelseas sista träning i Baku inför onsdagkvällens Europa Leaguefinal mot Arsenal. Tränaren Maurizio Sarri, känd för sitt heta temperament, stormade ut från träningsplanen efter att först ha slängt sin keps på marken i vredesmod. 

Men Sarri var inte ensam om sina heta känslor. Andra bilder från träningspasset visar att mittbacken David Luiz satte en armbåge i ansiktet på anfallaren Gonzalo Higuain. Duon hamnade i en till synes relativ hätsk ordväxling efter detta, och veteranen Cesar Azpilicueta fick gå emellan. 

https://twitter.com/Mnurferuz/status/1133601919325351942

Chelsea-kaos inför Europa League

I BT Sports studio satt de forna storspelarna Martin Keown och Eidur Gudjohnsen och skakade på huvudena. 

– Det är något som inte stämmer i det där Chelsea-laget, säger Keown, som tycker att Sarri hanterade situationen ”helt fel”. 

– Han måste upprätthålla balansen. Han kommer att hamna i en tidig grav om han brusar upp så. Luiz är kanske lite omogen, Higuain kanske har tacklat honom. Men såna saker händer hela tiden. Han borde försöka lugna ner det. 

”Värdelöst”

Gudjohnsen tyckte att hela träningspasset, och bristen på aktivitet, vittnade om ett lag med rejäla problem med sammanhållningen. 

– Det är värdelöst. Ett slöseri med tid, säger Gudjohnsen. 

– Något måste ha hänt. Det är spelare med stora personligheter och man vill inte ha skador på viktiga spelare. Något har gjort tränaren väldigt arg. 

expressen

Related posts

lämna en kommentar