Alexander Isak dumpas av Borussia Dortmund, enligt uppgift


Alexander Isak värvades in till Borussia Dortmund som ett superlöfte – men speltiden gäckade länge svensken. Därför valde den tyska storklubben att i januari låna ut honom till Willem II, vilket blev en supersejour. På blott 16 matcher blev det hela 13 mål och 7 assist för Isak.

Isak får nobben

Men det verkar inte ha varit nog för att övertyga Dortmund om att Isak är redo för att få chansen i Bundesliga. Enligt tyska Bild planerar sportchefen Michael Zorc att göra en ”radikal” upprensning i truppen i sommar. Dortmund har hela 35 spelare på kontrakt och vill bli av med överflödet.

Isak finns med på listan över spelare som väntas offras, tillsammans med namn som André Schürrle, Shinji Kagawa och Raphael Guerreiro.

Isak har kontrakt med Dortmund till 2022. I fotbollspressen har bland andra Anderlecht, Chelsea och Eintracht Frankfurt uppgetts vara intresserade av att värva honom. expressen

Related posts

lämna en kommentar