Cristiano Ronaldo visar upp köpet


Att Cristiano Ronaldo, precis som många andra fotbollsstjärnor, gillar sportbilar är ingen större hemlighet. Den portugisiske stjärnan har tidigare visat upp vrålåk som en Rolls-Royce Phantom, en Ferrari 599 GTO och flera Bentley Continental. 

Tidigare i år meddelade den franska biltillverkaren Bugatti att man tillverkat en jubileumsbil, La Voiture Noire, i ett exemplar och att den exklusiva utgåvan sålts för 117 miljoner kronor. 

Kort senare avslöjade spanska Marca att det var Cristiano Ronaldo som köpt bilen. 

Nu har 34-åringen låtit kreditkortet jobba igen. På sitt Instagram-konto visar han upp sitt senaste lyxbilsköp: En McLaren Senna för nära tio miljoner kronor. 

Cristiano Ronaldo visar upp lyxbilen

Bilen har en kapacitet på 789 hästkrafter och går från noll till hundra kilometer i timmen på 2,8 sekunder. 

Modellen får toppbetyg i brittiska Car Magazine, som beskriver bilen som ”ultimat för att köra på bana”.

”Det är helt tillåtet att köra den på vägar, och byggd för att ta sig över farthinder och in i parkeringsplatser, men bilens naturliga hemvist är en racerbana”. 

https://www.instagram.com/p/Bx2IXW2oxtg/

Hälsade på Hamilton

Ronaldos besked kom bara någon dag efter att han hälsat på Lewis Hamilton i samband med Monacos GP. Den brittiske föraren kör för Mercedes, och konkurrerar med just McLaren i formel 1.

Cristiano Ronaldo blev nyligen italiensk mästare med sitt Juventus och är fortsatt under utredning med anledning av de våldtäktsanklagelser som riktades mot honom i höstas. I somras dömdes han till ett villkorligt fängelsestraff och böter på 190 miljoner kronor för skattebrott i Spanien.

LÄS MER: ”De väntar på mig med hagelgeväret”
LÄS MER: Ronaldo rear ut sitt lyxhus i Manchester
LÄS MER: Kunde fått Ronaldo – till riktigt vrakpris

expressen

Related posts

lämna en kommentar