Bakslag för Hammarby – David Fällman skadad inför matchen mot Norrköping


Det var mot IFK Göteborg som Hammarbys mittbackskugge David Fällman tvingades utgå med en skada med en känning i ljumsken.

Mittbacken har inte kunnat träna fullt i veckan och han fanns heller inte med på fredagens träning när resten av laget förberedde sig inför matchen på måndag.

Mittbackskuggen skadad – kan bli borta i veckor

Fällman har undersökts och nu står det klart att mittbacken ådragit sig en bristning i ljumsken, vilket gör att han missar matchen mot IFK Norrköping.

– Han kommer nog inte att spela, säger Stefan Billborn efter fredagens träning.

Är det färdigspelat innan uppehållet?

– Det vet jag inte. Han kommer inte att spela på måndag (mot Norrköping). Han har en bristning i ljumsken, förklarar Hammarbytränaren.

Därmed kan det vara färdigspelat för Fällman i de avslutande två matcherna. Enligt Hammarby kan skadan hålla honom borta en tid.

– Det kan vara flera veckor. Frågan är om vi chansar och jag tror inte att vi gör det. Vi ska se till att han blir frisk, säger Billborn.

Billborn: ”Fenger spelar inte mot Norrköping”

Hur är truppstatusen i övrig?

– Imad Khalili körde på i dag och såg bra ut. Dennis Widgren kommer nog också att vara tillbaka. Mads Fenger är fortsatt borta och det verkar som att infektionen kommit tillbaka. David Fällman spelar troligtvis inte mot Norrköping.

Mads Fenger spelar inte mot IFK Norrköping?

– Nej, han kommer inte att spela mot Norrköping.

Har ni skrivit av honom helt från avslutande två matcherna?

– Nej, han kan kanske spela mot AIK.

Därmed har Stefan Billborn just nu Kossounou Odilon och Mats Solheim till sitt förfogande i mittbackslåset. Marcus Degerlund finns också tillgänglig.

LÄS MER: Ranking: Så bra är allsvenska fansen
LÄS MER: Så bra är Hammarby – betyg på alla spelareexpressen

Related posts

lämna en kommentar