De Gea kan lämna Manchester United gratis för PSG


David de Gea har varit Manchester Uniteds bäste spelare de senaste åren och anses vara en av världens absolut bästa målvakter. 

Den 28-årige spanjoren har ett år kvar på kontraktet med Premier League-kontraktet, men förhandlingarna med United har minst sagt dragit ut på tiden.

De Gea har vägrat förlänga, något som enligt engelska uppgifter beror på att han inte erbjuds den lön han vill ha. 

Daily Express skrev nyligen att den franska jätteklubben Paris Saint-Germain hoppas locka till sig de Gea helt gratis.

 

FÅ BÄST KOLL! Följ Manchester United – direkt i Messenger 

 

Uppgifter: De Geas beslut – förlänger inte

Enligt tidningen har PSG varit i kontakt med målvakten och bett honom vänta ut sitt kontrakt med United. Något som skulle innebära att PSG kan värva honom gratis nästa sommar och då lovat de att ge honom en saftig ”sign on-bonus”. 

Något som skulle vara en mardröm för Manchester United, som vid en försäljning av de Gea borde kunna få runt en miljard kronor.

Nu skriver den spanska tidningen As att David de Gea har bestämt sig för att inte förlänga med Manchester United. Tidningen skriver vidare att just målvaktspositionen är PSG:s högsta prioritet på sillymarknaden framöver.

Den italienske målvaktsikonen Gianluigi Buffon, 41, skrev i fjol på ett ettårskotrakt med PSG, ett kontrakt som går ut nu i sommar. I kontraktet finns också en option på en förlängning med ett år.expressen

Related posts

lämna en kommentar