Dusan Djuric förlänger sitt kontrakt med Halmstads BK


Efter åtta år utomlands vände Dusan Djuric hem till Sverige inför säsongen 2016. Efter ett år i Dalkurd och två i Gais är han nu hemma i moderklubben Halmstads BK – som krisar i superettan. Sju poäng på nio matcher innebär att HBK, som siktar mot allsvensk comeback, just nu ligger på negativ kvalplats.

Då väljer Dusan Djuric att förlänga sitt kontrakt.

Mittfältarens nya avtal sträcker sig över säsongen 2020.

– Jag är jätteglad, det känns väldigt bra för mig personligen och jag vet att det blir fantastiskt bra för Halmstads Bollklubb. Dusan har visat att han har kommit tillbaka till den nivån i sitt spel som han har inom sig men som han av olika anledningar inte fått ut de senaste åren, men nu är han där och då blir han en extrem tillgång både med sitt offensiva spel och sin spelförståelse. Så det är en mycket lycklig dag för Halmstads Bollklubb, säger managern Magnus Haglund.expressen

Related posts

lämna en kommentar