Andreas Vindheim på väg till Sparta Prag – här är summan


Sparta Prag är på jakt efter högerback och har vänt blickarna mot Sverige – där de hittat en norsk 23-åring.

Enligt den tjeckiska saten iSport.cz har representanter för Sparta Prag varait på plats i Sverige flertalet gånger under våren för att se Andreas Vindheim spela.

Förra veckan ska de ha träffat representanter för Malmö FF i Köpenhamn och förhandlat.

Aftonbladet uppger att Andreas Vindheim är på plats i Prag för att genomgå en läkarundersökning och iSport.cz uppger att en övergång skulle kosta tjeckerna omkring 1,3 miljoner euro, vilket motsvarar omkring 15 miljoner kronor.

Andreas Vindheim gjorde A-lagsdebut för norska Brann som 18-åring 2014 och skrev ett år senare på för Malmö FF där han inledningsvis fick ont om speltid eftersom Anton Tinnerholm stod för konkurrensen.

Nu är Vindheim 23 år och ofta förstavalet för MFF-tränaren Uwe Rösler. Hans kontrakt med Malmö FF sträcker sig över säsongen 2020.

Moberg Karlsson spelar i Sparta Prag

Om Andreas Vindheim genomför övergången till Sparta Prag blir han lagkamrat med en annan före detta allsvensk spelare. David Moberg Karlsson värvades från IFK Norrköping i höstas och har på 14 matcher gjort tre mål för laget som den här säsongen slutar på tredje plats i den tjeckiska ligan. expressen

Related posts

lämna en kommentar