Douglas Murray och Penny Parnevik om förlossningen


Han blev känd som en tuff och kämpande back under sina åtta år i San Jose Sharks. Fyra år efter att han la skridskorna på hyllan ska nu Douglas Murray tacklas med familjelivet i stället. 

Sedan 2017 lever han tillsammans med Penny Parnevik, dotter till golflegendaren Jesper Parnevik och känd från TV3-serien ”Parneviks”. Paret bor i San Jose där Murray fortfarande blir igenkänd av fans.

– Jag visste inte alls att han var så omtyckt här, jag hade ju inte sett honom i det ljuset. För mig var han en gammal familjevän och sedermera kärlek, säger Penny Parnevik i en intervju med Aftonbladet. 

Paret förlovade sig tidigare i år och i augusti väntar dem sitt första barn. Douglas Murray ser fram emot att bli pappa.

– Penny är helt otrolig med barn, jag brukar kalla henne ”baby whisperer” för att hon har sånt handlag med alla småttingar hon träffar. Hon blir en enastående mamma, säger han till tidningen.

https://www.instagram.com/p/Bu7T4XZDpVn/

Flyger över hela USA för att föda

Murray och Parnevik kommer att bo kvar i San Jose även när familjen utökas men själva förlossningen kommer att äga rum nästan 500 mil därifrån. Penny Parnevik har bestämt att hon vill föda i Florida där hon växte upp och har sina föräldrar.

– Douglas har varit så bra och sagt att jag får bestämma allt om förlossningen. ”Jag kan inte föreställa mig hur det kommer vara”, har han sagt, och jag kände direkt att jag ville vara i Florida och ha mamma och pappa nära, och så kan alla mina syskon flyga in när det drar ihop sig, säger Penny Parnevik till Aftonbladet.

expressen

Related posts

lämna en kommentar