Derbys barnota landade på 35 000 kronor


Championshipsäsongen 2018/19 tillhörde länge, länge Leeds. Med den upphaussade tränaren Marcelo ”El loco” Bielsa så charmade den forna storklubben fotbolls-England rejält. 

Det såg dessutom länge vägvinnande ut, men i slutet av säsongen dalade de och tvingades till playoffspel mot Derby. 

De vann den första matchen mot Chelseaikonens Frank Lampards Derby och hade allt i egna händer i returen, som de dessutom tog ledningen i. Sen tappade de det. 

Derby möter Aston Villa i playoff-final

Jack Marriot kvitterade i 45:e minuten, Mason Mount gjorde Derbys andra mål i 46:e. Sen rullade det på och även om det blev dramatiskt i slutet så vann Derby dubbelmötet med totalt 4-3, vilket innebär att de är klart för playoff-final mot Aston Villa på Wembley den 27:e maj. Vinnaren i den matchen spelar i Premier League nästa säsong. 

En så viktig seger tarvar en fest, inte sant? 

Derbyspelarna och ledarna kände så i alla fall. De tog sig till Kings Head pub där de festade – rejält. I alla fall av deras barnota att döma. 

För på fredagen så har lagets kvitto från festnatten börjat spridas på sociala medier. 

https://twitter.com/Chelsea_FL/status/1129330682948411392

Barnotan landade på 35 000 kronor

Den visar att laget inhandlade 209 öl, över 150 shots, några flaskor prosecco och en hel del dryck till. Kostnaden? Den landade på strax under 35 000 kronor. 

En i laget verkade dock vilja vakna med lite lättare huvud än sina kamrater, vilket framgår av en ynka läsk som fin ns på notan. 

I Derby återfinns en svensk spelare i form av Marcus Olsson, landslagsspelaren Martin Olssons bror. Olsson har dock varit utanför laget hela säsongen. 

expressen

Related posts

lämna en kommentar