Dennis Everberg flyttade hem – efter sonens fina gest


Röglefansen jublade när det stod klart att Dennis Everberg valt att flytta hem och skriva på ett fem år långt kontrakt, vilket är det längsta i Rögles historia. 

I en stor intervju med hd.se berättar stjärnan nu om hur hans bonusson fick honom att ta beslutet just nu. 

– Innan jag skrev på för Rögle visste vi inte om vi skulle vara kvar i Schweiz i ett år till. Då var Julia och Milan hemma en dag och då dukade han till mig också, trots att jag var kvar där nere. När jag såg det kände jag att det betyder mycket att vara hemma och då tog jag beslutet, berättar han.

Nobbade VM

Dennis Everberg tackade nej till VM med Tre Kronor i år för att han skulle bli pappa och för några veckor sedan föddes han och sambon Julia Bergmans första gemensamma barn. 

Julia är sedan tidigare känd efter att ha medverkat i serien ”Unga mammor” och har över 200 000 följare på Instagram. 

– Att ha det så här var en stor del i att jag flyttade hem. Fast jag är väldigt glad att jag stack när jag hade chansen, jag har spelat i Ryssland, Kanada och Schweiz när jag och Julia varit tillsammans, säger Dennis i intervjun. 

– Jag har ju spelat i Rögle som valp, stod i klacken när ”Sjöa” sköt upp i Rögle i elitserien mot Mora och röjde på isen efteråt. Nu är jag själv en av spelarna som ska göra det varje kväll. Det känns spännande. 

 

LÄS MER: Hockey-VM 2019 – spelschema, tabeller och resultat

LÄS MER: Allt du behöver veta om hockey-VM expressen

Related posts

lämna en kommentar