Eden Hazard om Real Madrid: ”Fattat mitt beslut”


Chelsea lyckades inte spräcka nollan hemma mot Leicester – men det var en lättglömd motgång. Londonklubben fick nämligen behålla sin tredjeplats i tabellen och ska spela Champions League nästa säsong.

Men detta innebär inte att man nödvändigtvis får behålla Eden Hazard. Stjärnan, som ryktas vara på väg till Real Madrid, sa efter matchen att CL-garantin inte gjorde något för att påverka hans syn på den omedelbara framtiden.

 

FÅ BÄST KOLL! Följ Chelsea – direkt i Messenger 

Hazard om framtiden

– Nej, jag tror inte det. Jag har fattat mitt beslut, säger Hazard enligt Talksport. 

Spanska AS har tidigare skrivit att Hazard redan är överens med Real Madrid om en övergång nu i sommar. Spekulationerna verkar dock inte ha påverkat belgarens form, som varit glimrande den här säsongen.

– När du är plan är du koncentrerad på det du gör med bollen. Så är det bara. När jag är på plan försöker jag göra mitt bästa. Jag tänker inte på ditten och datten, min situation eller klubbens situation. Jag försöker bara vinna matcherna, säger Hazard. expressen

Related posts

lämna en kommentar