Bayern München missade chansen att avgöra Bundesliga


Bayern München hade chansen att säkra ännu en ligatitel i Bundesliga på bortaplan mot Leipzig där Emil Forsberg spelade från start. Men den chansen missade man. 

De tyska jättarna fick bland annat ett mål bortdömt efter var. Samtidigt så vann konkurrenten Dortmund hemma mot Fortuna Düsseldorf efter en stökig match. 

Dortmund lyckades vinna med uddamålet, 3-2, efter att Düsseldorf missat en straff samt tilldelats ett rött kort på Adam Bodzek.

Och det var inte självklart att Dortmund skulle ta tre poäng. Düsseldorf tryckte på ordentligt i slutminuterna trots en man mindre och var man bara centimeter ifrån att kvittera och det hade inneburit en ligatitel till Bayern München. 

Tyska toppstriden lever

Med tanke på att Bayern München bara tog en poäng mot Leipzig och Dortmund lyckades ta alla tre poäng efter många om och men lever den tyska toppstriden. 

Det skiljer bara två poäng mellan lagen där Bayern München har 75 poäng och Dortmund placerar sig på en andraplats med 73 poäng. 

Bayern München har Eintracht Frankfurt på hemmaplan i sista matchen och Dortmund har Borussia Mönchengladbach på bortaplan i den sista omgången.

 

Se fler höjdpunkter på viafree.se – och matcherna LIVE eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se  expressen

Related posts

lämna en kommentar