Barcelona nära att värva Antoine Griezmann


Efter fjolårssäsongen så gick det inte en dag utan ett nytt rykte som kopplade ihop Atletico Madrids franska stjärnanfallare med FC Barcelona. 

Efter alla rykten valde Griezmann – något oortodoxt och inspirerad av NBA – att förkunna om huruvida han skulle lämna Atletico eller inte i en kort videodokumentär med titeln ”La Decision”. 

Griezmann valde att stanna i Atletico, men kritiserades för sitt sätt att berätta det. 

Och nu verkar han ha ångrat sig. 

Uppgifter: Barcelona nära att värva Griezmann

Enligt Le Parisien har Barcelona aldrig slutat uppvakta Griezmann trots hans video förra året. Och fransmannen känner att Atletico inte tagit de steg han vill detta året och vid 28 års ålder vill han vinna titlar – så nu ser en övergång ut att kunna bli av. 

Griezmann har en utköpsklausul på drygt 1,2 miljarder som Barcelona ska vara villiga att betala eftersom Griezmann ska vara beredd att gå ner i lön för att de ska ha råd med honom. 

Att Barcelona blev förnedrat på Anfield av Liverpool ska ha skyndat på processen från Barças sida. Griezmann ska dessutom vara stärkt i sin övertygelse att det är bäst att lämna Atletico sedan det stod klart att Diego Godin lämnar. 

Godin och Griezmann är nära vänner och när Godin höll en presskonferens för att förkunna att han lämnar Spanien så satt Griezmann och grät i publiken. 

https://twitter.com/UruguayanHeroes/status/1125762584223916033

expressen

Related posts

lämna en kommentar