De Ligt, Sancho och Koulibaly nobbar United


Manchester United har en monumental uppgift framför sig om man ska komma ikapp Liverpool och Manchester City inför nästa säsong. Tränaren Ole Gunnar Solskjaer har dock lugnat alla supportrar med ett löfte: i sommar kommer förstärkningarna.

– Ni skulle bli förvånade över hur många agenter som har hört av sig till oss och erbjudit sina spelare. De förstår potentialen som finns i den här klubben, sa Solskjaer på en presskonferens i förra veckan. 

De Ligt vill inte till United

Men nu skriver engelsk press att i alla fall två eftertraktade stjärnor har gett tummen ner till möjligheten att spela på Old Trafford framöver.

Daily Star skriver att United stod redo att göra Ajax-mittbacken Matthijs de Ligt till världens bäst betalde tonåring med en veckolön på 2,5 miljoner kronor. Budet fick dock nobben av holländaren, som i stället vill följa med vännen och Ajax-kamraten Frenkie de Jong till Barcelona. 

Daily Star beskriver utvecklingen som ett ”hårt slag för Solskjaer”.

”De fallna jättarna får nu leta någon annanstans efter den här pinsamma nobben”, skriver tidningen. 

 

FÅ BÄST KOLL! Följ Manchester United – direkt i Messenger 

Jadon Sancho nobbar

Jadon Sancho.

Foto: DAVID HECKER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Och de Ligt är inte ensam om sin skepsis inför en flytt till United. Daily Mail rapporterar att Borussia Dortmunds unge succéman Jadon Sancho var villig att fundera på saken, men att Uniteds misslyckade försök att nå Champions League inför nästa säsong har fått honom att tänka om. Även han ska ha meddelat klubben att han avstår sin chans att bära den röda tröjan i höst.

Men United står inte helt handfallna. Får man tro London Evening Standard kommer klubben att lägga ett nytt bud på den engelske landslagsbacken Harry Maguire i sommar. Detta efter att man har fått nobben från Napoli i alla försök att värva Kalidou Koulibaly. expressen

Related posts

lämna en kommentar