Bråk mellan IFK Skövde och Sävehof – slagen i magen förnekas


Det stod 1-1 i matcher inför det tredje mötet i Skövde. Och det blev en grinig historia. 

Det small ordentligt i varenda duell och utvisningar haglade. Sävehofs försvarsbjässe Christoffer Brännberger var inblandad i en hel del. 

I slutet av första halvlek hettade det till rejält efter att Brännberger tacklat Skövdes veteran Kristian Svensson. Det blev tumult och flera spelare var inblandade. Hemmalagets Rasmus Wremer hamnade på golvet och hävdar att han fått ett slag i magen av Brännberger. 

– Det är synd att tv inte kan se det, för det tycker jag inte hör hemma på en handbollsplan. Det är inte lätt för domarna att se vad Brännberger håller på med. Det hör inte hemma på en handbollsplan. Det är trams bara, säger Wremer till C More. 

– Han slår mig i magen med knytnäven. Det är synd att ni inte får med det (i tv) för det hade varit bra. 

”Inget jag vill lägga energi på”

Påståendet tillbakavisas bestämt. 

– Det är taktik från deras sida, det är så det känns. Han springer fram till mig och slänger sig sedan. Jag slog honom inte i magen, men det är inget jag vill lägga energi på nu, säger Brännberger. 

I den andra halvleken fick han sin tredje tvåminutersutvisning och därmed rött kort. Tidigare hade även lagkompisen Jonathan Edvardsson fått rött kort direkt. 

Sävehof vann den tuffa bortamatchen med 28-25 och har vänt 0-1 i matcher till 2-1. Därmed har Partillelaget ett jätteläge att säkra finalbiljetten på hemmaplan i nästa möte på torsdag.  

– Vi får dem dit vi vill och jag tycker att vi är bättre. Framför allt var försvars- och målvaktsspelet bra. Det känns jävligt bra inför nästa match och vi är väldigt målmedvetna. Det är fullt fokus och jag hoppas på mycket publik. Det är rolig handboll som spelas, säger Brännberger. expressen

Related posts

lämna en kommentar