Anthony Martial kan sparkas från United


Anthony Martial värvades till Manchester United från Monaco för runt en halv miljard kronor 2015. Sedan dess har han visat prov på ojämn form, med höga toppar och djupa dalar.

För närvarande verkar han vara inne i en dal. Det har bara blivit ett mål på de senaste elva matcherna för Martial, vars dagar i United kan vara räknade.

 

FÅ BÄST KOLL! Följ Manchester United – direkt i Messenger 

Martial kan få sparken

Enligt The Sun är tränaren Ole Gunnar Solskjaer redo att skeppa i väg Martial till högstbjudande i sommar. Anledningen ska dessutom handla om mer än anfallares formsvacka. The Sun hävdar att stjärnan har visat prov på bristande disciplin, vilket fått Solskjaer att tröttna. 

”Hans dåliga attityd under träningspassen har gjort Solskjaer vansinnig”, skriver The Sun. 

Martial hade en problematisk relation med tidigare United-tränaren José Mourinho och blev bötfälld av klubben när han lämnade lagets försäsongsturné utan portugisens godkännande. Därefter valde han att skriva på ett nytt femårskontrakt med United, trots att Londonklubbarna Arsenal och Tottenham uppgavs vara intresserade av att köpa honom. expressen

Related posts

lämna en kommentar