Aaron Ramsey lämnar Arsenal – Ian Wright rasar


I går tog någon form av era i Arsenals moderna historia slut. Aaron Ramsey tackade för sig efter sammanlagt elva år i klubben.

Walesaren var skadad och kunde därför inte spela i 1-1-matchen mot Brighton, men han fick ta avsked av hemmapubliken på Emirates Stadium efter slutsignalen. Tårarna rann från Ramseys ögon när publiken skanderade hans namn, samtidigt som speakern önskade honom lycka till i Italien.

Ramsey har nämligen skrivit på ett kontrakt med Juventus. Han lämnar på fri transfer eftersom hans avtal med Arsenal tilläts löpa ut nu i sommar. 

Ramseys tårar

Ett dåligt drag från klubbledningen, menar strikerikonen Ian Wright.

– Man kunde se hur känslosam Ramsey var när han till slut insåg att han ska bort. Jag kan inte ljuga, jag tycker att det är sorgligt att han lämnar, det är fruktansvärt dåligt skött av klubben, för om han ska lämna, kolla då om du kan få någon som ska ersätta honom, säger Wright enligt Daily Mirror.  

Wright betonar att en spelarförlust som Ramsey borde i alla fall rendera pengar till klubbkassan. Han menar att Arsenals före detta vd Ivan Gazidis gjorde bort sig när han lät 28-åringens kontrakt löpa ut.

– Jag tycker att han bär hela skulden i det här fallet, säger Wright. expressen

Related posts

lämna en kommentar