Då slutar Lionel Messi spela fotboll


Barcelonas superstjärna Leo Messi, 31, fortsätter att vara oumbärlig för klubben. Nyligen passerade argentinaren den osannolika milstolpen 600 mål för den katalanska klubben. 

Och i den första Champions League-semifinalen mot Liverpool slog Messi till med två mål, där det andra var en makalös frispark i Alisson Beckers högra kryss.

Otagbart för den brasilianske målvakten.

Messi debuterade i Barcelonas A-lag den 16 oktober 2004 då han hoppade in i derbyt mot Espanyol. Och ska man tro klubbens president kommer fansen i Barça få fortsätta njuta av anfallarens magi i många år framöver.

– Jag tror fortfarande att han har lång tid kvar. Kolla på kraften i hans frispark. Han är långt från målet och den bollen bara flyger fram. Han är starkare än någonsin, säger Barcelonas president Josep Bartomeu.

”Leo Messi för bra för Ballon d’Or”

Den spanska giganten har planer på att bygga om sin ikoniska arena Camp Nou, med byggstart sommaren 2020.

Allt väntas vara klart tre år senare.

Och det är ingen hemlighet att Bartomeu hoppas på att Leo Messi, vars kontrakt går ut 2021, spelar i klubben då den ”nya” arenan står klar.

– Jag hoppas att han spelar tills han är 45, säger han.

Och fortsätter:

– Jag vet inte vad han vill, men det skulle vara fantastiskt att ha honom i laget då vi inviger den nya arenan. Jag hade inte gett honom Ballon d’Or i år, han är för bra för det priset nu. Han är i en egen kategori. I flera år har han bara tävlat mot en person och det är han själv. Det finns andra fantastiska spelare, men Messi är i en egen dimension.expressen

Related posts

lämna en kommentar