City kan snuva United på stjärnduon


I stort sett varenda europeisk toppklubb uppges följa anfallstalangen Joao Felix.

Den 19-årige portugisen har exploderat i Benfica under säsongen med 16 mål på 30 matcher och ynglingen, kallad ”Nye Cristiano Ronaldo”, har bland annat påståtts vara nära en överenskommelse med Juventus.

I februari kom uppgifter som sa att Manchester United var beredd att lägga ett bud på en halv miljard för att värva 19-åringen. 

Sen dess har även Manchester City, enligt Sportwitness, uppgetts följa 19-åringen och vara villig att möta Benficas utköpsklausul på 1,2 miljarder kronor. 

Nu skriver Manchester Evening News att Manchester City ser ut att snuva stadsrivalen United på supertalangen i sommarens transferfönster.

Uppgift: City snuvar United på stjärnduon

Men det stannar inte där.

Tidningen skriver också att Sportings mittfältare Bruno Fernandes, 24, väntas gå till City i sommar. Något som skulle innebära två nya portugisiska landslagsmän i Pep Guardiolas lagbygge.

Sen tidigare finns ju Bernardo Silva i truppen.

Och han skulle ta emot Bruno Fernandes, som pekas ut som en direkt ersättare till David Silva, vars kontrakt går ut nästa sommar, med öppna armar.

– Bruno är en fantastisk spelare. Han har en otrolig säsong bakom sig med många mål och assist, som inte är normalt för en spelare på hans position. Vi får se vad som händer, säger Silva enligt Manchester Evening News.expressen

Related posts

lämna en kommentar