Aaron Palushaj lämnar Örebro HK


Aaron Palushaj har i två säsonger färgat SHL med sitt poängstarka spel och sin profilstarka personlighet.

Tanken var att det så även skulle bli nästkommande säsong då Palushajs kontrakt sträckte sig även över den säsongen. Men efter att det en längre tid cirkulerat rykten om att Palushaj skulle komma att lämna klubben för spel i Schweiz så står det nu också helt klart.

Örebro meddelar i dag på sin hemsida att storstjärnan brutit sitt skrivna kontrakt med klubben, och att han flyttar till Alperna för spel i Schweiz högsta liga nästa säsong.

”Ställa ett slagkraftigt lag på benen”

Så säger sportchefen Niklas Johansson om nyheten:

– Självklart tråkigt att tappa en tongivande spelare som Aaron. Samtidigt har vi vetat om att det har funnits ett stort intresse och detta kom inte som någon stor överraskning. I sitt kontrakt har Aaron haft en klausul som gör det möjligt för honom att lämna för spel i Schweiz. Vi är glada för Aarons skull och önskar honom lycka till. Vi har en plan som vi arbetar efter och jag är övertygad att vi kommer ställa ett slagkraftigt lag på benen när SHL-säsongen drar i gång i september, säger han i ett pressmeddelande. expressen

Related posts

lämna en kommentar