Djurgårdens tunga avbräck – saknas Olle Alsing i kväll


I kväll kan Le Mat-pokalen delas ut i Stockholm.

Men inte till hemmalaget Djurgården. Nej, i stället kan ett fullsatt Globen tvingas se Frölunda fira guldet och lyfta pokalen. För att undvika de scenerna måste Djurgården vinna i kväll och ta matchserien till en sjunde och helt avgörande kamp på lördag.

Nu står det klart att man i jakten på den tredje segern i finalserien tvingas klara sig utan  backsuccén Olle Alsing, som skadade höger knä i senaste matchen, amt eventuellt även lagkaptenen och den stora stjärnan Jacob Josefson som timmar innan nedsläpp ännu är ett frågetecken.

Ohlsson bekräftar frånvaron – så ersätts stjärnorna

När SportExpressen når Djurgårdens tränare Robert Ohlsson just efter matchvärmningen så bekräftar han det tunga avbräcket till kvällens match:

– Alsing är inte redo ännu så han spelar inte i kväll. Och Josefson är tyvärr ett frågetecken ännu.

Vem spelar på Alsings plats?

–  Alexander Urbom är frisk igen och spelar där.

Och ifall Josefson inte är okej?

– Så går Albin Grewe in i truppen. 

Hur ser du på det här måstemötet?

– Det blir kul. Någonstans så är det ju såna här matcher man måste älska att spela. 

Vad blir viktigast för er i kväll?

– Att spela fem mot fem. Haha. Nej, men vi måste gå ut och spela på attack för det är då jag tycker vi spelar vår bästa ishockey och det är det som kommer krävas för att vi ska ta det här vidare till en match sju.expressen

Related posts

lämna en kommentar