Camilla drog in mest ”Skakade…”


Camilla Westh började spela på trav för tre-fyra år sedan, och har sedan dess gjort andelsspel för Direkten Farsta Tobak på V86 och V75. 

Något som för ett par veckor sedan slutade med stort succé. 

Totalt drog Camillas spel på V86 den 10 april in 2 328 375 kronor, vilket var mest i landet under onsdagen. 

Varje andel kostade 240 kronor och vinsten per andel blev 62 917 kronor. Det då systemet såldes flera gånger. 

– Det är inte ofta man vinner mest i hela Sverige. Det är svårt att komma upp i de här summorna. Så då känns det så klart lite extra. Systemet var dessutom inte så dyrt heller. Jag satt och skakade här, säger Camilla Westh. 

”De var helt överlyckliga”

Vad har du fått för respons från andelsköparna? 

– De var helt överlyckliga. Jag har fått så mycket blommor och vin och sådär… Det blir extra roligt när det är i butik. Men den kundkontakten man har. De var helt överlyckliga. Nu förväntar de sig att man ska vinna varenda gång, men riktigt så går det ju inte till, säger hon och skrattar. 

Största draget inför omgången var gardera jättefavoriten Perfect Dynamite. 

– Perfect Dynamite var den största favoriten, och det var i ett lärlingslopp. Där det brukar kunna bli lite körning. Så jag valde helt enkelt att gardera med Björn Goops häst (Ragazzo da Sopra), vilket lönade sig. Så det var kul. 

”Skrälldraget är hemmahästen” 

Hur lyder bästa dragen inför lördagens V75-omgång på Örebro? 

– Tyvärr så tror jag inte Global Trust förlorar. Det kanske är en tråkig spik till så hög procent, men jag vet inte varför jag ska kasta bort pengar där när jag tror att han bara vinner. 

– Annars är Earn N’Burn i andra avdelningen mitt drag, med Carl-Johan Jepson i sulkyn. 

– Skrälldraget är hemmahästen Lucifer Lane. Han har gjort en start nu och gick jättebra. Charrua Forlan blir favorit, men jag tror att Lucifer Lane eller Zacks Zoomer vinner, säger hon. expressen

Related posts

lämna en kommentar