Aaron Wan-Bissaka nobbar Manchester United


!!!!!!!!!!

Så många utropstecken kan man sätta efter Aaron Wan-Bissakas säsong.

Den 21-årige engelsmannen har tagit Premier League med storm med sitt frejdiga spel på högerbacksplatsen. I oktober fick han debutera i U21-landslaget och han knackar redan på dörren till Gareth Southgates a-landslag.

Wan-Bissaka har dessutom belönats som årets spelare i Crystal Palace.

Och han hade kunnat skriva ett drömkontrakt i sommar, då han jagats av i stort sett samtliga toppklubbar i Premier League.

Wan-Bissaka nobbar Manchester UNited

Manchester United har varit allra hetast på Wan-Bissaka då de ser 21-åringen som en perfekt ersättare till den ålderstigne Ashley Young på högerbacken. En position där United har problem och där Victor Nilsson Lindelöf har fått vikariera en hel del den senaste tiden.

 

LÄS MER: Storklubben ger David De Gea dubbla lönen 

 

Aaron Wan-Bissaka är dock inte intresserad av en flytt.

Crystal Palace har tydligt visat att de inte vill sälja – och nu ger deras guldklimp samma besked.

– Jag spelar för Crystal Palace just nu. Det är klubben jag har kontrakt med och det är där jag kommer spela nästa säsong. Det är allt jag fokuserar på, säger han till London Evening Standard. 

Han har en tydlig målsättning för nästa säsong.

– Jag skulle vilja göra mål och få till fler assist än jag har gjort i år. Det kommer jag lyckas med genom att vara mer offensiv, men först och främst måste jag tänka på det defensiva.expressen

Related posts

lämna en kommentar