Christian Eriksen är överens med Real Madrid


Uttåg redan i åttondelsfinal mot Ajax i Champions League – och hela 18 poäng efter värsta rivalen Barcelona i ligan. 

Real Madrids säsong kan bara beskrivas med ett ord: katastrof.

Nygamla tränaren Zinedine Zidane väntas dock spendera stort i sommar. När fransmannen gick med på att återvända till klubben fick han garantier för att laget skulle byggas om och att stora investeringar skulle göras i truppen. 

Hazard och Mbappé kommer?

Chelseastjärnan Eden Hazard ses mer eller mindre som klar och det har även ryktats om att spanjorerna kommer göra ett seriöst försök att köpa Kylian Mbappé från PSG.

På onsdagen rapporterar spanska AS om att ytterligare ett tungt nyförvärv kan vara på gång. Enligt tidningen har Tottenhams Christian Eriksen kommit överens med Real Madrid om ett personligt avtal, så nu är det upp till klubbarna att förhandla om dansken.

Eriksen har utgående kontrakt 

”Marängerna” gjorde ett försök på Eriksen redan i fjol men fick då veta att prislappen låg på en bra bit över två miljarder kronor. Mittfältaren har nu bara ett år kvar på kontraktet i London och priset lär ha sjunkit betydligt. 

Real Madrid och Tottenham har gjort en del affärer tidigare då bland annat både Luka Modric och Gareth Bale flyttat till Madrid.expressen

Related posts

lämna en kommentar