Drömstart för Ajax efter misstänkt offside


Det tog bara femton minuter för Ajax att få hål på Tottenham i tisdagens Champions League-semifinal i London. 

Efter ett fint anfall skickade Hakim Ziyech fram bollen till Donny van de Beek, som såg ut att stå misstänkt offsideplacerad precis bakom Spurs backlinje. Men mittfältaren klarade sig undan avblåsning med minsta möjliga marginal, vände upp med bollen, kom helt fri mot mål och kunde ta god tid på sig innan han skickade in 1-0. 

Ajax fick drömstart borta mot Tottenham

– Här ser det ut som att han är… Det är precis på centimeterna, säger experten Glenn Strömberg i Viasat. 

Situationen såg ut att granskas en kort stund innan domaren meddelade att målet godkänts. Ett viktigt bortamål för Ajax, och ett tungt utgångsläge på matchen för Spurs – som saknar nyckelspelarna Heung-Min Son och Harry Kane. 

Se fler höjdpunkter på viafree.se – och matcherna LIVE eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se  expressen

Related posts

lämna en kommentar