Det är skillnad på dåtid och nutid när det gäller myggplågan


Svar till Karl Gustaf Skoog: “Vi eldade enris mot myggen för att kunna jobba”

Du HAR fel K-G Skoog. Det är skillnad på stickmygg och stickmygg. Den typ av stickmygg som nu härjar i vissa områden fanns inte där (i Sverige ens?) när K-G var ung, hur mycket han än tror det själv. Så jag vidhåller, du vet i detta fall fortfarande inte vad du pratar om. Jag kan ge dig ett tips, ta dig till exempelvis Österfärnebo och ställ dig utanför typ ICA-butiken. Stå där och propagera med dina bristfälliga argument så kan jag lova att du får det “hett om öronen”!

LÄS MER – INSÄNDARE: Du vet inte vad du talar om, K-G Skoog

LÄS MER – INSÄNDARE: Mygg vid Ösesjön i Hille kan vara lika besvärande som i Gysinge

Eftersom du till och med arbetat i skogsmiljö så kunde man ju begära litet kunskap, inte bara från dåtid utan nutid. Och dina sommarlov för typ 90 år sedan har väldigt lite med nutid att göra. Och i dåtid som du så gärna nämner, så var ju allmänt myggplågan betydligt värre längre upp i landet. Den lilla erfarenhet som du tyckte att jag hade (ett bilstopp) i området vägs upp av att jag har bekanta som bor där, och deras erfarenheter från nutid är betydligt mer värda för mig än dina från dåtid.

Jag är verkligen inte imponerad och är helt säker på att den drabbade befolkningen inte är det heller.

Per Jakobssonarbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar