David De Gea sågas efter ny tavla


Födelsedagsbarnet Juan Mata gav Manchester United ledningen mot sin gamla klubb Chelsea hemma på Old Trafford efter dryga tio minuter spelade.

Men strax före halvtidsvisslan skulle Chelsea kvittera. 

Antonio Rüdiger tryckte av ett skott från långt håll. Bollen gick mitt på spanjoren David De Gea som inte kunde hålla bollen. 

Han släppte en retur som en annan spanjor, Marcos Alonso, tog hand om. Ytterbacken utnyttjade misstaget och kunde via stolpen kvittera till 1-1. 

– En ny tavla av De Gea, vad gör han? Den här våren har varit så tung för honom, säger Viasats kommentator Henrik Strömblad.

Manchester United släppte in mål – De Gea sågas

Det är inte första gången spanjoren har stått för en tabbe under den senaste tiden. Uniteds målvakt, som har varit så bra under de senaste åren, har varit kritiserad för sina senaste insatser i målet. 

Bland annat för ett mål han släppte in mot Barcelona i Champions League och Manchester Citys 2-0-mål i derbyt. 

Expertkommentatorn Glenn Strömberg instämde med sin kollega och tyckte att skottet gick mitt på och att De Gea borde ha tagit bollen.

– Det där ska han göra klart bättre. Det får han ta på sig. Han får ta på sig andra målet mot City och han får ta på sig det här, säger han. 

Matchen pågår 

 

FÅ BÄST KOLL! Följ Manchester United – direkt i Messenger expressen

Related posts

lämna en kommentar