Cristiano Ronaldo kan lämna i förtid


När Cristiano Ronaldo lämnade Real Madrid i somras hade han precis vunnit sin tredje raka Champions Leaguetitel med Real Madrid och hans femte totalt. 

Han skrev på ett fyraårskontrakt med Juventus och planen var att Ronaldo skulle bli den sista pusselbiten de behövde för att vinna Champions League. En CL-seger med Juventus skulle göra Ronaldo till den blott andra spelaren i historien efter Clarence Seedorf att vinna CL med tre olika klubbar. 

Ronaldo kan lämna i förtid – efter CL-fiaskot

Men Turinlaget, som med största sannolikhet snart säkrar sin åttonde raka Serie A-titel, stötte på patrull i europaspelet. 

Mot Ajax åkte de på en förlust på hemmaplan och åkte ut i kvartsfinalen. Ett tungt slag, som dessutom kan komma att kosta laget rejält. 

Flera italienska medier har rapporterat om att Ronaldo är extremt besviken på klubben och sina lagkamrater över att de åkte ut så tidigt. Först skrev Corriere della Sera att Ronaldo kunde lämna klubben redan i sommar till följd av det. La Repubblica menar att det inte är särskilt troligt, men säger att Ronaldo är väldigt besviken och mest troligt inte stannar kontraktstiden ut (avtalet sträcker sig till 2022). 

”Det är högst otroligt att Ronaldo stannar kontraktstiden ut. Nästa säsong blir mest troligt hans sista i Italien”, skriver de. 

Var han ska ta vägen efter tiden i Juventus är inget någon av tidningarna tar upp.  expressen

Related posts

lämna en kommentar