Arnor Traustason aktuell för spel mot Sirius


Malmö FF vann med 2-0 hemma mot Östersund i söndags. I slutet av matchen gick Arnor Traustason omkull i offensivt straffområde. Med smärta i fotleden bars mittfältaren ut på bår.

– Han landar illa med sin fotled så han klämmer den. Arnor hade för ett år sedan besvär med den fotleden. Detta är ingen allvarlig skada, vi vet vad det är. Han har alltså fått en inklämning i leden, det finns ingen frakturrisk eller något sådant, utan det gör bara förbannat ont när det väl sker, sa fysioterapeuten Jesper Robertsson efter slutsignalen.

Brorsson på väg tillbaka

Och redan nu har Traustason fått ordning på sin fot. Under torsdagen genomförde han ett helt träningspass om om det inte blir några bakslag kommer han kunna spela lördagens bortamatch mot Sirius, uppger fotbollskanalen.

Knäskadade Lasse Nielsen och ljumskskadade Behrang Safari är däremot inte aktuella för spel mot Sirius. Franz Brorsson, som är på väg tillbaka efter en magmuskelskada, närmar sig däremot spel.expressen

Related posts

lämna en kommentar