Crystal Palace–Manchester City: Läge att gardera tvåan


1. Crystal Palace–Manchester City    2

Manchester City har endast gjort ett mål på de två senaste matcherna och ska försöka vända på 0–1 mot Tottenham i veckan. Crystal Palaces James Tomkins blev skadad senast och hans medverkan är mycket osäker. Tvåa.

2. Liverpool–Chelsea 1      

Liverpool avgjorde sent mot Southampton och utmanar Manchester City om guldet. Chelsea har kortare vila och är inte lika bra den här säsongen. Liverpool har inte förlorat någon av de 37 senaste hemmamatcherna i serien. Etta

3. Sampdoria–Genoa  X  

Albin Ekdal kom nyss tillbaka i träning igen efter skadeproblem och är osäker till spel. Genoa imponerade förra helgen när man kryssade borta mot Genoa. Det är ett derby – alltså säsongens viktigaste match. Vidöppen match. Ta med alla tecken.

4. Frosinone–Inter     2

Frosinone har två raka segrar och Inter har tvingats rotera på ytterbackspositionen på grund av skador. Räcker det för att hemmalaget ska lösa ännu en seger mot ett lag av Inters dignitet? Tveksamt och Inter spikas.

5. Girona–Villarreal  X  

Villarreal tappade Europa League mer eller mindre sista fem minuterna i mötet mot Valencia. Nu måste man lägga ALLT fokus på att klara nytt kontrakt. Man har kvaliteten för det, frågan är om man klarar det mentalt? Vidöppet. 1×2.

6. Sociedad–Eibar 1    

Efter att Real Sociedad släppt på handbromsen senaste veckorna och hittat tillbaka till sin identitet har poängen duggat in titt som tätt. Laget påverkas fortsatt av skador men Eibars bortafacit har varit allt annat än stabit. Utgångsetta.

7. Valencia–Levante X  

Den ständigt krishotade klubben Levante kommer inte få en bättre chans att skrälla mot Valencia. Det är ett derby samtidigt som Valencia är mitt uppe i ett viktigt Europa League–möte. Ta med alla tecken.

8. Lille–Paris SG      2

Matchen betyder så mycket mer för Lille än PSG. Gästerna har knappt något att spela för då man i praktiken har säkrat ligatiteln. En vinst skulle säkra guldet, men man saknar några tongivande spelare, Neymar sticker ut.

Systemförslaget

1. Crystal Palace–Manchester City   X  2

2. Liverpool–Chelsea 1      

3. Sampdoria–Genoa 1  X  2

4. Frosinone–Inter     2

5. Girona–Villarreal 1  X  2

6. Sociedad–Eibar 1  X   

7. Valencia–Levante 1  X  2

8. Lille–Paris SG      2

108 raderexpressen

Related posts

lämna en kommentar