Anna Barthold lämnar Luleå – får inte vara kvar


Nu har klubben bestämt sig för att “bygga nytt inför framtiden” – och i planerna ingår inte lagkaptenen Anna Barthold.

“Anna har varit en av dem som varit med och byggt upp vår vinnarkultur i Luleå Basket och nu är det upp till kommande spelare att ta det vidare”, säger ordförande Lars-Olov Söderström till klubbens webbplats.

Anna Barthold har vunnit fem SM-guld

39-åriga Barthold har varit i klubben i åtta år och under sina sex år som lagkapten ledde hon laget till fem SM-guld.

“Jag kommer aldrig glömma de euforiska aprilkvällarna, som jag är enormt tacksam för, då vi har höjt SM-bucklan till jublet från fans, supportrar, familj, vänner, samarbetspartners och funktionärer”, säger hon till webbplatsen.

“Jag kommer att fundera kring min framtid och hur jag ska omsätta min masterutbildning i ledarskap och management. Nu närmast fokuserar jag på att ta en plats i det svenska landslaget i EM i sommar.”expressen

Related posts

lämna en kommentar