Efter omtalade kyssen: ”Älskling jag kan förklara”


Det var bara för någon vecka sedan som idrottsvärlden debatterade en skandalkyss. 

Det var storboxaren Kubrat Pulev som efter en knockoutseger mot Bogdan Dinu blev intervjuad av Jennifer Ravalo, reporter på Vegas Sports Daily. I slutet av intervjun tryckte sig Pulev mot Ravalo och kysste henne. Ravalo skrattade till efter kyssen, men beskrev senare Pulevs agerande som ”pinsamt och konstigt” i ett inlägg på Twitter. 

Ravalo anlitade senare kändisadvokaten Gloria Allred och anmälde Pulev för sexuellt ofredande. 

– Ingen kvinna borde bli behandlad på det här sättet. Han hade ingen rätt att kyssa mig, sa Ravalo då. 

Omtalade kyssen: ”Två miljoner visningar i Ryssland”

Nu har ytterligare en kyss mellan idrottare och reporter fått vida uppmärksamhet. Men den här gången rör det sig inte om någon skandal – utan enbart ett missförstånd mellan de två inblandade. 

I samband med den klassiska cykeltävlingen Flandern runt så blev intervjun mellan Stijn Steels och Linde Merckpoel uppmärksammad världen över. Steels har slutat 110:a men intervjuas trots sin blygsamma placering av Merckpoel. 

I slutet av intervjun så lutar sig Merckpoel in för att tacka Steels för intervjun med en kindpuss. Steels är inte medveten om det utan vrider huvudet så att hon i stället kysser honom på munnen. 

”Förlåt älskling, jag kan förklara”

De båda reagerar med att brista ut i gapskratt, tydligt båda överraskade av situationen. Videon av de båda blev snabbt viral och har blivit omskriven i såväl Europa som Nord- och Sydamerika. 

Steels säger att han aldrig varit med om liknande uppmärksamhet i hela sitt liv. 

– Jag har fått så enormt mycket meddelanden. Videon har över två miljoner visningar i Ryssland har jag fått höra. Det är konstigt, jag körde ett uselt lopp, men aldrig fått så här mycket uppmärksamhet, säger han till Nieuwsblad. 

Merckpoel har skämtat genom att lägga ut videon på Instagram med texten: 

”Förlåt älskling, jag kan förklara”. 

https://www.instagram.com/p/Bv8sXaHlOrU/?utm_source=ig_embed

Vill du ha mer sport i ditt flöde? Följ SportExpressen på Instagram! 

LÄS MER: Stora mysteriet kring allsvenska talangen: ”Är samma person” 

expressen

Related posts

lämna en kommentar