Chelsea-fans skämde ut sig – sjöng om Salah


Chelsea åkte till Tjeckien för att ta sig an Slavia Prag i Europa Leagues första kvartsfinal. Man lyckades vinna efter en jämn match med 1-0 efter mål av Marcos Alonso. 

Dock visade det sig att under dagen så har det spritids videor på sociala medier där sex personer som ska ha varit Chelseasupportrar sjunger kränkande ramsor om Liverpools stjärna Mohamed Salah. Vilket inte är första gången den här säsongen som Chelsea supportrar har gjort det. 

Salah har tidigare spelat i Chelsea. I ramsorna ska han ha kallats ”bombman” framkommer det i videon, rapporterar The Telegraph.  

”En skam”

Anti-rasistorganisationen Kick It Out gick ut och fördömde agerandet och kallade det för ”en skam”.

– Det är inte inne på arenan men det är en skam. Vi vill inte att fans som de ska komma någonstans nära fotbollen. Vi kommer kontakta Chelsea för att säkerställa att de involverade är identifierade, skriver organisationen i ett uttalande.

Chelsea kommenterade det som hände under kvällen. Klubben skriver att de tycker att all form av diskriminering är avskyvärt. 

 

FÅ BÄST KOLL! Följ Chelsea – direkt i Messenger 

 

– De individerna är en skam för den överväldigande majoritet av Chelseasupportrar som inte tolererar dem i sin klubb, skriver Chelsea på sin hemsida. 

Enligt The Telegraph blev tre av de sex supportrarna identifierade och stoppade från att komma in på arenan i Prag.

Chelsea och Liverpool drabbas samman i helgen på Liverpools hemmaarena Anfield. expressen

Related posts

lämna en kommentar