Allt du vill se ifrån Idrottsgalans första timmar


Den vårsoliga kvällen inleddes med mingel i Göransson arenas foajé och dansuppträdanden från Ackes dansskola. Många hade förväntningar på både mat, underhållning och kvällen i stort, och de flesta tyckte att det skulle bli en kul kväll.

– Förra året var det jättebra, så jag har stora förväntningar, säger Karin Björk från Högbo GIF.

Efter det var det dags för samtliga gäster att sätta sig för att äta en trerättersmiddag.

Middagen bestod bland annat av förrätten boveteblinier med rostad rödbetscréme och färskost, huvudrätten var torskrygg confiterad med citrongräs och ramslök med säsongens grönsaker och potatis och till dessert kunde gästerna avnjuta en vitchokladcréme med jordgubbar, champagnegéle och rostad choklad.

Medan gästerna smaskade på förrätten höll musik- och underhållningskvartetten Poplabbet för underhållningen på scen med hjälp av Babsan där klassiska pop-favoriter spelades.

Klockan halv nio var det dags för det som alla väntat på, nämligen prisutdelningen. Alla vinnare går att se på sportsidorna.

Flera hundra gäster samlades på Göransson arena för att fira sport.
Sandviken AIKs F17-tjejer vann SM-guld under 2018. Nu är de på plats för att fira året som gått, enligt tränaren Sofia Rådman.
 Ida Nilsson, Anna Höglund, Ulrika Mårtén, Oskar Simryd, Julia Karström och Josefine Rosén är alla här som silverpartners till eventet. Anna Höglund hoppas att det blir en rolig kväll.
Sandviken Budo och kampsportsklubb befann sig även dem på Idrottsgalan. På bild ser vi Josephine Breisch, Ida Rääf, Sofia Hedqvist, Magdalena Magnusson.
Louise Ekman och Hannes Gidluf är båda två nominerade till olika priser. Louise Ekman är nominerad till årets nykomling och Hannes Gidluf är nominerad till årets arrangemang. - Jag hoppas på en vinst för Louise som har kämpat bra i år, säger Hannes Gidluf.
Erik Flodman, puckelpistidrottare ståt utanför arenan för att ta lite luft med Irene Irakoze och Malin Gille. De hoppas på fantastisk mat. - Jag lockade hit Irene med löftet om den goda maten, säger Malin Gille och skrattar.
Linda Stark, Sofie Sjöberg och Bosse Stark från Ockelbo Hockeyklubb är nominerade till årets idrottsarrangemang. Under 2018 lyckades de få Prins Daniel att besöka ett av deras evenemang i prinsens hemstad.
Elvy och Bengt Mickelsson fick under kvällen Noppa-stipendiet av Brynäs IF. - Vi lever i chock, säger Bengt Mickelsson. - Ja det hade man aldrig kunnat tänka sig, säger Elvy Mickelsson.
Sture Hillgren, Camilla Kälsström, Hans Lindholm och Catherine Linderstam ska under kvällen dela ut Noppa-stipendiet som skapades efter den för tidigt bortgångna idrottsprofilen Karl-Göran ”Noppa” Eriksson.
Babsan stod för underhållning och konferenciersrollen. - Jag vill förmedla glädje och glamour ikväll här i Sandviken, säger hon.
Daniel Swärd, Anna Olsson och Jens Engqvist
Från vänster: Henrik Bostrand, Cecilia Bostrand, Anders Jern, Nora Jern, Fanny Larsson och Johanna Mårtensson från KF Heroes. Tjejerna spelar elhockey och är nominerade till årets förening. - Det är jättekul och spännande, säger Johanna Mårtensson.
Under minglet hittade även GDs reporter på några kända ansikten från redaktionen och annonsavdelningen! På bild ser vi sportreportrarna Amelia Mauritzon, Magnus Hägerborn och den gamla fotbollsspelaren Daniel Theorin.
Innan middagen kunde gästerna avnjuta underhållning av Ackes Dansskola.
Fort gick det när tjejerna flög fram över dansgolvet till högljudd elektronisk musik.
En skål för Sandviken Budo och kampsport!
Poplabbet körde järnet på scenen och underhöll gästerna med bravur.
Champagne serverades innan middagen till alla gäster.
Flera hundra gäster besökte Göransson arena i Sandviken under torsdagskvällen.
Babsan bjöd såklart även hon på show med glamour och glädje ut i fingertopparna.
Babsan var även årets konferencier på Idrottsgalan.arbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar