Ander Herrera lämnar Manchester United för PSG


För fem år sedan lämnade Ander Herrera Athetic Club för spel med Manchester United. Han har under hela den tiden var en viktig kugge på Uniteds mittfält, men har de senaste månaderna omgärdats av flyttrykten. 

Hans kontrakt med Manchester United går ut efter den här säsongen och även om klubben velat förlänga så har de inte kommit överens. Det har lett till att den franska storklubben PSG kretsat kring 29-åringen. 

Som nu har tagit ett beslut. 

Neymar och Kylian Mbappé i PSG.

Foto: ALFONSO JIMENEZ/REX/IBL REX FEATURES

Ander Herrera lämnar Manchester United för PSG – helt gratis

Bara några få timmar innan stormötet med Barcelona i Champions League rapporterat trovärdiga The Times att Ander Herrera är överens med PSG om ett kontrakt. 

Enligt Times får Herrera ett treårskontrakt värt 2,4 miljoner kronor i veckan, mer än en fördubbling av hans nuvarande lön som ligger på strax under 1 miljon i veckan. Då kontraktet går ut i sommar får United inte någon övergångssumma för spanjoren. 

Vill du ha mer sport i ditt flöde? Följ SportExpressen på Instagram! 

LÄS MER: Stora mysteriet kring allsvenska talangen: ”Är samma person” 

expressen

Related posts

lämna en kommentar