Detaljen som oroar kring Lionel Messi


Champions League-kvartsfinal mellan Manchester United och Barcelona. 

Då fick Ole Gunnar Solskjaer främst fokusera på tre saker under tisdagens presskonferens: Lionel Messi, skadeläget och – återigen – ryktena kring Paul Pogba och Real Madrid. 

På det sistnämnda svarade Solskjaer ungefär som han gjort tidigare.

– Paul är fokuserad på morgondagen. Han är bara fokuserad på att spela bra i morgon, jag ser inte att han inte spelar för Manchester United nästa säsong. 

Manchester United – Barcelona: Skadeläget i United

Gällande skadade spelare berättade Solskjaer bland annat att Marcus Rashford inledde tisdagens träning på egen hand och inte deltog i alla moment med laget – däremot är han hoppfull att 21-åringen ska kunna spela mot Barcelona på onsdagen. 

Alexis Sanchez ska vara skadefri, men kommer att vilas i mötet med Barça. 

– Han kommer inte att kunna vara med i morgon, säger Solskjaer enligt Manchester Evening News.

Inte heller Antonio Valencia och Eric Bailly är redo, och troligtvis inte heller Ander Herrera. 

Varningarna oroar extra kring Messi

Den norske tränaren har följande att säga om hur laget ska ta sig an Lionel Messi, som gjort åtta mål på sex matcher i Champions League den här säsongen: 

– Vad för plan kan du ha för att stoppa den bästa i världen… Som Chris (Smalling) sa, vi ser fram emot det. Den här säsongen har vi spelat mot Ronaldo och Mbappé och har haft Hazard i Chelsea, och Suarez, Coutinho och Messi kommer se till att våra försvarare är på tå. Vi får se hur vi klarar av det, säger Solskjaer. 

Fem spelare riskerar att bli avstängda vid varning i mötet med Barcelona, något som gör Ole Gunnar Solskjaer mer orolig för Messis framfart. 

– Vi vet att vi inte kan ge bort varningar, titta på hur många mål Messi har gjort på frispark utanför straffområdet, vi måste vara försiktiga. Domarna kan inte köpa småsaker.

 

FÅ BÄST KOLL! Följ Manchester United – direkt i Messenger 

FÅ BÄST KOLL! Följ FC Barcelona – direkt i Messenger expressen

Related posts

lämna en kommentar