Carlos Strandberg kritiserar sig själv efter debuten


I sista stund gjorde ÖSK klart med sin sista värvning för den här vintern och presenterade Malmö FF:s Carlos strandberg. 

Anfallaren har anlänt till Örebro på lån och gick direkt in i startelvan mot Djurgården på hemmaplan. Det blev dock ingen succéstart när ÖSK förlorade hemmapremiären med 3-0. 

– Det är aldrig roligt att förlora. Vi kommer inte upp i den nivån som vi kan och borde komma upp i på hemmaplan. Men vi har mycket kvar att ge och säsongen har precis börjat, säger Strandberg efter matchen. 

Vad är det som gör att ni inte kommer upp i nivå?

– Vi kommer inte in rätt och låter dem ha för mycket boll. De var bra, de gjorde sitt och hade bollinnehav. Men jag tyckte att vi gjorde dem lite för bra i dag. 

Hur känns det för egen del?

– Jag kom inte upp i nivå helt enkelt. Det var första matchen men det är ingenting man kan skylla på, det var inte bra i dag. Jag får en del bollar att jobba med men jag kunde tagit hand om dem lite bättre. 

Kaptenen: ”Han kommer lyfta alla oss andra”

Redan på fredag spelar ÖSK nästa match när de gästar nykomlingen AFC.

– Ibland vinner man och ibland förlorar man, men vi alla är professionella. Det är bara att fokusera på nästa match nu, den ska vi vinna. Vi har alla förutsättningar för att vinna matcher, vi har bra trupp och fina spelare, säger Strandberg.

ÖSK:s lagkapten Nordin Gerzic var besviken efter matchen som var ÖSK:s andra raka förlust i inledningen av allsvenskan. Men han passar ändå på att hylla det senaste tillskottet i truppen.

– Det är en grym spelare som kommer att lyfta alla oss andra också. Idag får vi inte se honom så mycket för vi har noll offensiv, han får bara springa runt och försvara, säger Gerzic om Strandberg och fortsätter:

– Så i dag gjorde han inte så mycket väsen av sig för att vårt offensiva spel är alldeles för dåligt, han får lida då.expressen

Related posts

lämna en kommentar