Coutinhos besked efter United-ryktet


Efter succén i Liverpool öppnade Barcelona upp plånboken och i januari 2018 blev Philippe Coutinho klar för den katalanska storklubben.

Prissumman? 1,5 miljarder kronor.

Men 28-åringen har inte fått den utväxling han önskat och många gånger har han fått nöja sig med kortare inhopp. Något som har medfört att silly-ryktena blossat upp igen, trots att bara ett år har gått sen jätteövergången.

Bland annat har PSG, Manchester United och Chelsea pekats ut som intressenter, samtidigt som Liverpools tränare Jürgen Klopp varit tydlig med att klubben inte är intresserad av att värva tillbaka Coutinho.

Coutinhos besked efter United-ryktet

Men att det skulle bli en återkomst i Premier League, antingen i Manchester United eller i Chelsea, håller han som osannolikt för tillfället.

– Mina tankar finns bara i Barcelona. Att återvända till England finns inte alls med i mina planer, säger brassen enligt Daily Mirror. 

Han fortsätter:

– Det här är min andra säsong här. Jag har vunnit titlar, men jag kommer alltid vara en ambitiös och krävande spelare. Så… jag vill ha mer. Jag är lycklig här. Jag ville spela i Spanien och jag spelar i den bästa klubben i Spanien.

 

FÅ BÄST KOLL! Följ FC Barcelona – direkt i Messenger 

FÅ BÄST KOLL! Följ Manchester United – direkt i Messenger expressen

Related posts

lämna en kommentar