Choupo-Motings otroliga miss under PSG-Strasbourg


Förutsättningarna inför Paris Saint-Germains hemmamatch mot Strasbourg var glasklara.

Seger och ligatiteln skulle vara säkrad.

Och det började bra på Parc des Princes då det kraftigt b-betonade huvudstadslaget tog ledningen genom tysk-kameruniern Eric Maxim Choupo-Moting. Gästernas Nuno Da Costa förstörde dock glädjen då han kvitterade till 1-1 i den 26:e minuten.

Strax efteråt såg PSG ut att återta ledningen.

Christopher Nkunku chippade läckert bollen över Strasbourgs målvakt Matz Sels och 2-1-målet såg ut att vara i hamn. Då rusade Eric Maxim Choupo-Moting mot målet, sugen på att sätta sitt andra mål för kvällen, och när bollen var på mållinjen lyckades han peta den i stolpen.

Sanslös miss av PSG-anfallaren

Det som såg ut att vara ett givet mål slutade i bisarra scener. Hade Choupo-Moting bara låtit bollen vara hade den gått in och anfallskollegan Christopher Nkunku hade noterats för ett vackert mål.

– Vad gör karln? Vad gör karln?, säger kommentatorn Robert Tennisberg i Viasats sändning.

– Hur kan han missa? Han ska ju bara peta in den, men han bränner den chansen. Det är ju ett givet mål som han räddar, det är makalöst. Jag var helt säker på att han skulle göra mål där. Det var nog han också. Han ska bara lattja in den.

I den andra halveken byttes Choupo-Moting ut till förmån för superstjärnan Kylian Mbappé. 

 

Texten uppdateras.expressen

Related posts

lämna en kommentar