AIK lånar Jack Lahne från Brommapojkarna


Det var under torsdagsförmiddagen som SportExpressen kunde avslöja att AIK var nära att landa en transferbomb, bara timmar innan transferfönstret i Sverige stängde.  ”Gnaget” jobbade då febrilt för att hinna göra klart med anfallaren Jack Lahne, 17. Där gick klubben en kamp mot klockan för att hinna få klart alla papper i tid. Supertalangen från Brommapojkarna blev utlånad med en köpoption till franska Amiens SC den 1 februari i år. 

Övergången gick inte igenom 

I Amiens blev spelaren lagkamrat med bland annat Emil Krafth och Saman Ghoddos. Men övergången godkändes aldrig av Fifa då det blev strul med pappersarbetet och Lahne har inte gjort en enda match för Amiens. 

Och nu blir det en utlåning till AIK, det bekräftar klubben på sin officiella hemsida. 

Lånas ut

De regerande svenska mästarna lånar honom från BP fram till sommaren. BP kommer sedan att sälja honom till Amiens efter det att det franska transferfönstret har öppnat.  expressen

Related posts

lämna en kommentar