Adrien Rabiot på gång till Real Madrid


I december blev Adrien Rabiot petad ”på obestämd framtid” av PSG sedan han vägrat förhandla om ett nytt kontrakt. Sportchefen Antero Henrique gick till attack och kallade Rabiots agerande för ”respektlöst mot både klubben och fansen”.

Men det blev ingen önskad flytt i januari för Rabiot, trots intresse från klubbar som Manchester United, Arsenal och Barcelona. Samtidigt har fransmannen portats från PSG:s träningsanläggning och dragit på sig ny ilska genom att festa på nattklubb samma kväll som hans lag åkte ur Champions League.

FÅ BÄST KOLL! Följ Real Madrid – direkt i Messenger 

Rabiot på gång till Real

Men nu ska Rabiots framtid vara säkrad. Föga förvånande är den inte vigd åt Paris.

Enligt franska Canal Plus, vars uppgifter här återges av spanska AS, har Real Madrid kommit överens med Rabiot om ett kontrakt som ska skrivas på till sommaren. Då går hans avtal med PSG ut, så det blir en så kallad fri transfer för Rabiots del. 

AS skriver att Real blev sporrade när deras rivaler Barcelona gjorde ett försök att få loss Rabiot – men misslyckades. 

FÅ BÄST KOLL! Följ PSG – direkt i Messenger expressen

Related posts

lämna en kommentar