Engelska klubbar med bud – på Robin Olsen | Serie A


Den svenske landslagsmålvakten hade inga små skor att fylla då han anledde till Roma som ersättare till stormålvakten Alisson Becker.

Trots enorma luckor i den gulröda defensiven imponerade Olsen stort under hösten och pekades ut som klubbens bästa värvning i sommarfönstret. Men vårsäsongen har varit desto tyngre. 

Den förre MFF-keepern har blandat och gett efter juluppehållet och i gårdagens match mot Fiorentina petades han till förmån för veteranen Antonio Mirante, 35. La Gazzetta dello Sport har tidigare skrivit att Roma kan komma att sälja Olsen i sommar, endast ett år efter ankomsten och ersätta honom med Cagliaris målvakt Alessio Cragno.

Uppgifter: Engelska bud på Robin Olsen

Nyligen pekades Premier League-klubben Watford ut som en intressent, men nu skriver sillysajten Calciomercato att Premier League-klubben, där svenskarna Pontus Dahlberg och Ken Sema spelar, ser ut att få konkurrens.

Enligt sajten är tabelltolvan Bournemouth sugen på att värva den svenske landslagsmålvakten, liksom Championship-klubben Norwich, som i nuläget ser ut att ta steget upp i Premier League.

Calciomercato skriver att båda klubbarna har kommit med erbjudanden gällande svensken, som uppges säljas för knappt 150 miljoner kronor, alltså 30 miljoner mer än vad FC Köpenhamn fick av Roma i somras.

FÅ BÄST KOLL! Följ AS Roma – direkt i Messenger 



expressen

Related posts

lämna en kommentar