Douglas ”FaZe Censor” Martin dumpade sin flickvän för att spela mer tv-spel


Douglas ”FaZe Censor” Martin, som även är en stor fitnessprofil i sociala medier, har haft ett stort intresse för tv-spel hela livet, men när ”Call of Duty: Black Ops” släpptes blev det på allvar. 

Han hoppade då av skolan för att satsa på spelandet fullt ut. 

”FaZe Censor” har över miljoner följare och miljoner på kontot, en stor fitnesskanal på Youtube, mästerskapstitlar i e-sport, ledarposition inom e-sportlaget FaZe Clan. Och tills förra året hade han även ett lyckligt förhållande. 

Då valde han att dumpa flickvännen Yanet Garcia, tv-presentatör och Instagramprofil, för att satsa fullt ut på sitt spelande. Där framför allt ”Call of Duty: Black Ops” stod i fokus. 

”Älskar det så mycket”

Det var under förra året som Douglas Martin chockade sin följarskara, då han publicerade ett klipp på Youtube med titeln ”We broke up”, ”Vi gjorde slut”.

– Yanet och jag är inte längre tillsammans, inledde Martin sitt Youtubeklipp med, som setts av flera miljoner. 

– Yanet är en underbar tjej, hon förtjänar det bästa. Hon är vacker, hon är smart, hon var en grym flickvän, fortsätter han att berätta.

Douglas Martin meddelade dock att beslutet kändes helt rätt, och motiverade det med sin vinnarskalle.

– Jag vill vinna ett världsmästerskap. Vad jag vill i livet just nu är att tävla i ”Call of Duty” för att jag älskar det så mycket, sade han då. 

https://twitter.com/Censor/status/1113160273421058048

Försvarar beslutet 

Efter uppbrottet var det många som hånade honom. Nu fortsätter stjärnan att försvara beslutet på Twitter. 

– Ni ser det inte som det var menat. Sätt inte tjejer över din karriär. Fokusera på din karriär och låt kvinnorna komma till dig, säger han. 

– Jag tror att om du vill åstadkomma någonting så måste du ge allting du har. Jag tänkte inte ens tanken på att flörta med en tjej då det kunde distrahera mig från mitt mål, fortsätter han. 

expressen

Related posts

lämna en kommentar