Barberare tävlar i Dubai | AffärsvärldenVarje år äger flera stora hår- och skönhetsmässor rum runt om i världen. Störst är Beautyworld Middle East, som förra året stod värd för 1 700 utställare från 62 länder och besöktes av drygt 36 000 personer från 143 länder. Årets mässa utspelar sig 15–17 april i konferensanläggningen World Trade Centre i Dubai i Förenade Arabemiraten. Under de tre dagarna visas de senaste trenderna inom skönhetsprodukter, hår och dofter. Det arrangeras även event av olika slag. Ett av dem är Battle of the Barbers som är ett samarbete med Storbritanniens branschorganisation för barberarindustrin, British Barbers’ Association (BBA). Tävlingens slutspel sker i en boxarring där de fyra barberarna i final gör upp om titlarna UAE’s Best Barber and UAE’s Best Shave. De tävlande kommer från Förenade Arabemiraten medan juryn består av experter inom herrklippning och grooming från Europa.

Affarsvarlden

Related posts

lämna en kommentar