Bert Robertssons avskedsföreställning med Skellefteå


Under sina åtta år i Skellefteå AIK har Bert Robertsson blivit synonym med klubben. Han har alltid haft ett starkt engagemang, vilket inte minst blivit tydligt i en rad oförglömliga presskonferenser. 

Men nu är det över. 

Match sex mot Djurgården i SM-slutspelet blev Robertssons sista match med Skellefteå. 

Bert Robertssons avskedsföreställning med Skellefteå

I C More visade man bilder på hur han tackade av spelarna med tårar i ögonen innan han gick upp på läktaren med fansen som sjöng hans namn. Allt som allt var det en känslosam afton för Robertsson.  

– Det är väldigt sorgligt. Jag har haft en fin tid här och lastat in mycket engagemang och känslor i den här klubben. Jag fått mycket tillbaka av fansen och grabbarna i laget, så det är fina minnen som bubblar upp. Det är mina kamrater och vänner som jag lämnar bakom sig, säger han och fortsätter: 

– Just nu är det här mitt hem, det är en väldigt stor plats. Det som bli konkret. Det engagemanget och känslan kommer att flyttas någon annanstans. 

Bert Robertsson om klackbesöket

Angående besöket hos klacken, där man på C More:s bilder ser att skiner som en sol, säger Robertsson: 

– För det första är jag hedrad över att de uppmärksammar mig som de gör, så jag vill uppmärksamma dem med. Det var skönt att få gå dit, jag har inte varit där på det sättet innan. 

Nu väntar nya äventyr för Robertsson, exakt var han blir av, det är ännu inte klart. 

LÄS MER: Så spelas SM-slutspelet i hockey 

LÄS MER: Kvalet till SHL – allt du behöver veta. 

HÄNG MED: Följ alla SHL-matcher i vår liverapportering härexpressen

Related posts

lämna en kommentar