Chelsea kan förlora talangen efter ”korkat uttalande” av Sarri


Han har lyfts fram som en av Englands största fotbollstalanger, och har hyllats för sina framträdanden på planen den här säsongen. Ändå har Callum Hudson-Odoi kämpat med speltid i Chelsea, och enligt Goal kan 18-åringens frustration över att ha fått för få minuter på planen göra att han lämnar för Bayern München i sommar. 

 Den tyska storklubben ska ha lagt ett bud på runt 500 miljoner kronor i januari. Men Chelsea är inte intresserat av att sälja, utan ska tvärtom jobba hårt för att få till en kontraktsförlängning. 

Nu kan ett uttalande från tränaren Maurizo Sarri ha lett till att Chelsea i förlängningen förlorar den kampen. 

– Jag såg det engelska landslaget i 20 minuter, och Callum startade inte speciellt bra på högerkanten. Han gjorde det bra direkt till vänster, sa Sarri om Hudson-Odois debut i det engelska landslaget, i förra veckans EM-kvalmatch mot Montenegro.

Maurizio Sarri.

Foto: ANDREAS HILLERGREN/TT / TT NYHETSBYRÅN

Chelsea: Orden om Callum Hudson-Odoi sågas

Orden sågas av Skys expert Jamie Carragher. 

– Det här är en kille som gör sin landslagsdebut, varför tittar du inte på hela matchen? 

– Det här är en ung kille som jag försöker hålla kvar i mitt lag. Så att bara avfärda hans internationella debut – kanske det största som hänt för honom som fotbollsspelare. Jag kan tänka mig att folket över Sarri skakar på huvudet och tänker: ”Varför säger du en så korkad sak? Vi försöker få killen att skriva på ett kontrakt här”.

– Om han inte sett hela matchen och inte tyckte att han spelade bra, var lite smart och använd din hjärna. Säg det inte. Säg att du såg den.

 

FÅ BÄST KOLL! Följ Chelsea – direkt i Messenger expressen

Related posts

lämna en kommentar