Attacken på Erik Hamrén: ”Ren egoism”


Cardiff kämpar för sin överlevnad i Premier League. Med åtta matcher kvar att spela ligger walesarna för närvarande på nedflyttningsplats, med två poäng upp till Burnley och Southampton precis ovanför nedflyttningsstrecket. 

Nu går den engelska ligan in i sin avgörande fas och således vill Cardiffmanagern Neil Warnock att han spelare ska vara så pigga och fräscha som möjligt. 

Det är mot bakgrund av det som 70-åringen just nu är rasande på Erik Hamrén. 

Neil Warnock inte nöjd med hur Gunnarsson hanterades

Warnock menar att den isländska förbundskaptenen överanvände Aaron Gunnarsson (till vardags i Cardiff) under EM-kvalmatcherna som spelades nyss. I 2-0-matchen mot Andorra spelade Gunnarsson 63 minuter och i 0-4-förlusten mot Frankrike spelade han hela matchen. 

På tok för mycket, menar Warnock, som skyller på Hamrén. 

– Först och främst sa de till mig att Aaron inte skulle spela på konstgräsplanen (mot Andorra), då spelade han i över en timme. Sen mot Frankrike så spelade han 93 minuter, jag kan inte förstå det, säger Warnock till Sky Sports. 

Attacken på Hamrén: ”Ren egoism” 

Warnock fortsätter: 

– Jag vet att han är ny som förbundskapten och då vill man göra bra i från sig. Men ligger man under med 0-3 efter 80 minuter, då kan man byta ut Aaron. Jag är så besviken på den isländska förbundskaptenen, jag ska ringa och prata med honom senare i dag (fredag). 

– Jag tycker att det är ren egoism från hans sida och jag är så besviken på Island just nu. 

Warnock berättade i samband med detta att deras stjärna Callum Paterson är skadad och missar resten av säsongen. 

 expressen

Related posts

lämna en kommentar