Damlagen får inte spela klassiska låten


18.15: Wolfsburg-Lyon

Resultat senaste: Lyon vann med 2-1 

Kommentar: Nilla Fischer fixade ett viktigt reduceringsmål åt sitt Wolfsburg i den första kvartsfinalen i Lyon. Nu krävs seger på hemmaplan för avancemang, och en sista chans för Fischer att vinna Champions League med den tyska klubben innan flytten hem till Linköping. Men med Ballon d’Or-vinnaren Ada Hegerberg i laget kommer Lyon inte ge sig lättvindigt. 

 

18.30: LSK-Barcelona

Resultat senaste: Barcelona vann med 3-0 

Kommentar: Norska Lilleström är i klubbens första kvartsfinal. Och här lär det ta stopp. Barcelona, med den nederländska stjärnan Lieke Martens i laget, är på en helt annan nivå, och åker till Norge med en betryggande ledning. För LSK, som hade svårt att hantera Barcelonas höga tempo och offensiv senast, gäller det att hålla nere siffrorna och spela taktiskt. 

 

19.00: PSG-Chelsea

Resultat senaste: Chelsea vann med 2-0 

Kommentar: Det är fördel den brittiska storklubben inför detta heta svenskmöte. I PSG återfinns VM-aktuella Emma Berglund och Hanna Glas. Och i gästande Chelsea finns landslagstrion Hedvig Lindahl, Magdalena Ericsson och Jonna Andersson. Det är dock oklart om vi får se samtliga svenskar på planen. Det första mötet fick Lindahl och Glas följa från sidan.

 

19.30: Bayern München-Slavia Prag

Resultat senaste: 1-1 

Kommentar: Fridolina Rolfö byttes in i den 60:e minuten, i det första kvartsfinalmötet. Efter två minuter gjorde hon mål. I kväll har hennes Bayern München goda möjligheter att säkra avancemang via seger på hemmaplan. Bli inte förvånade om Rolfö nu spelar från start, och ligger bakom ett eventuellt avancemang. Landslagsanfallaren har hittat formen efter en skadetyngd period. expressen

Related posts

lämna en kommentar