Countrysångerskan Jill Johnson till Furuvik


“Countryfestivalen arrangerades i Furuvik under tre decennier, men parkens kärlek till countryn har aldrig sinat. Därför är vi oerhört glada över att Sveriges countrydrottning återvänder till Furuvik i sommar”, skriver parken i ett meddelande.


Jill har varit där två gånger tidigare, senast i fjol. Tidigare i år släpptes hennes nya EP “My remedy”.

Det har gått drygt 20 år sedan Jill Johnson framförde “Kärleken är” i Eurovision Song Contest. Sedan dess har, som man brukar säga, mycket vatten flutit under broarna. Jills musik har fortsatt vara populär, precis som hennes program “Jills veranda” i SVT.

Hittills i år är också Benjamin Ingrosso och Felix Sandman, Peter Jöback, Whitesnake, Molly Sandén och Peg Parnevik, Ulf Lundell, Miriam Bryant, Samir och Viktor samt Miss Li bokade för spelningar i parken.arbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar