Bayern München värvar Lucas Hernandez från Atletico Madrid


Den franska landslagsmannen Lucas Hernandez kommer att gå från Atletico Madrid till Bayern München i sommar. Det har länge ryktats om backen och vart han ska spela till hösten. Men nu är det alltså klart då Bayern München har presenterat VM-guldmedaljören officiellt på sin hemsida. 

https://twitter.com/FCBayern/status/1110938526722478085

Avtalet ska gälla till sommaren 2024 och de regerande tyska mästarna betalar över 800 miljoner kronor. Det är den högsta summan de någonsin betalat för en spelare.

Fransmannen är glad över övergången och vill samtidigt passa på att tacka sin klubb Atletico Madrid. 

– Det här är en väldigt viktig dag i min fotbollskarriär. FC Bayern München är en av de bästa klubbarna i Europa och världen. Jag är stolt över att få chansen att kämpa om titlar med Bayern. Jag vill tacka Atletico, ledningen, tränarna, mina lagkamrater och fansen för tolv underbara år. Atletico kommer alltid att vara en del av mig. Nu ser jag fram emot att ta nästa steg med FC Bayern, säger han på Bayern Münchens hemsida. 

expressen

Related posts

lämna en kommentar